Nieuws | 19 februari 2019

Stapelkorting en VIP-arrangementen

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival is van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Nieuw dit jaar zijn de VIP arrangementenen en speciale kaarten voor jongeren t/m 15 jaar. 

kaartverkoop van start - foto Anne Meyer

De prijzen van de concerten variëren van € 21,50 tot € 27,50. Jongeren tot 15 jaar krijgen flinke korting. Zij betalen  € 10,00 voor een middagconcert en € 16,00 voor een avondconcert. Deelname aan de componeerworkshops kost € 15,00 euro. 

Voor de echte festivalgangers is het nu extra aantrekkelijk om meerdere concerten te bezoeken. Koop kaarten voor een hele dag of voor verschillende locaties en ontvang 10% korting. Ook nieuw dit jaar speciale VIP arrangementen. Tijdens de avonconcerten bent u verzekerd van een plaats op de eerste rij en na afloop een ontmoeting met de musici. Kijk op de website voor het complete programma, informatie over concerten en musici en het bestellen van tickets.

Eenvoudig bestellen

Kaarten voor Hortus Festival zijn eenvoudig online te bestellen. Bekijk het programma en verzamel één voor één de concerten die u wil bezoeken in de winkelwagen en reken ze dan meteen af. Nadat u heeft betaald met iDeal ontvangt u de kaarten per e-mail. Print de tickets uit neem ze mee naar het concert, samen met uw eventuele kortingspas (Vrienden van Botanische tuin Leiden/Amsterdam/Wageningen/Utrecht, CJP. Leiden Zomervakantiepas). 

Voor  de gratis miniconcerten in Leiden, Amsterdam en Wageningen, zijn geen kaartjes of reserveringen nodig. 

Kijk op de Ticketpagina voor alle prijzen en hoe te bestellen.