Nieuws | 25 mei 2018

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival gaat van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 juni Early Bird kaarten met korting te koop. 

kaartverkoop van start

kaartverkoop van start - foto Anne Meyer

Prijzen

De prijzen van de concerten variëren van € 21,50 tot € 27,50 met uitzondering van de VIP arrangementen. Jongeren tot 15 jaar krijgen flinke korting. Zij betalen  € 10,00 voor een middagconcert en € 16,00 voor een avondconcert. Daarnaast zijn er aantrekkelijke kortingen voor Early Birds, Vrienden van.. en voor echte festivalgangers . Wilt u zeker zijn van een plek op de eerste rij en een Meet & Greet met de musici, dan is het mogelijk dit jaar een VIP arrangement te kopen. 

Eenvoudig bestellen

Kaarten voor Hortus Festival zijn eenvoudig online te bestellen. Bekijk het programma en verzamel één voor één de concerten die u wil bezoeken in de winkelwagen en reken ze dan meteen af. Nadat u heeft betaald met iDeal of Mastercard ontvangt u de kaarten per e-mail. Print de tickets uit neem ze mee naar het concert, samen met uw eventuele kortingspas (Vrienden van Botanische tuin Leiden/Amsterdam/Wageningen/Utrecht, CJP. Leiden Zomervakantiepas). 

Voor  de gratis miniconcerten in Leiden, Amsterdam en Wageningen, zijn geen kaartjes of reserveringen nodig. 

Veel plezier met uitzoeken!

Kijk op de Ticketpagina voor alle prijzen en hoe te bestellen.