Belmonte arboretum Wageningen doorkijkje

Wageningen

Belmonte arboretum

25 juli - 11 aug. 2018

De ligging, de collecties maar ook het gebruik als wandel- of stadspark maken het Belmonte Arboretum tot een bijzondere plek. Tijdens het Hortus Festival kunt u drie festivaldagen genieten van (gratis)miniconcerten, componeerworkshops en middag- en avondconcerten. Muziek van o.a. Het HortusEnsemble, Het DoelenEnsemble en sopraan Nicole Jordan en Maarten van Veen, Érard vleugel.

Belmonte Arboretum
Concerten in het Koetshuis. 
Generaal Foulkesweg 94-A
6703 DS Wageningen
belmontearboretum.nl

Nieuws

Luisteren / terugluisteren

Hortus Festival op NPO Radio 4

NPO Radio 4​ besteedde drie weken lang aandacht aan Hortus Festival​; interviews, live optredens, een speciale playlist op VPRO Vrije Geluiden en een week lang een lied uit death speaks in het programma Passagio van Lex BohlmeijerHet Doelen Ensemble en Nicole Jordan waren op 30 juli live te gast in het programma Opium op NPO radio 4.

Meer

Programma nog eens nalezen

Alle concerten en informatie in handig overzicht

Voor de bezoekers van het Hortus Festival maken we elk jaar een programmaboek met uitgebreide toelichtingen op werken, componisten en uitvoerenden, alle liedteksten en prachtige afbeeldingen van alle concerten. Wilt u nog eens nalezen of meer weten over uitvoerenden of componisten? Dan kunt u het programmaboekje downloaden als PDF.

Meer