Belmonte arboretum Wageningen doorkijkje

Wageningen

Belmonte arboretum

25 juli - 11 aug. 2018

De ligging, de collecties maar ook het gebruik als wandel- of stadspark maken het Belmonte Arboretum tot een bijzondere plek. 

Hortus Festival in Belmonte Arboretum. Drie festivaldagen met gratis miniconcerten in de tuin, componeerworkshops, middag- en avondconcerten in het Koetshuis. Met o.a. Het HortusEnsemble, Het DoelenEnsemble met sopraan Nicole Jordan en Maarten van Veen, Erard vleugel. 

Combineer met een diner: Het naastgelegen Hotel-Restaurant Wageningsche Berg serveert tijdens het festival een speciaal festivalmenu. Dinervouchers koopt u in de ticketshop tegelijk met de concerttickets.

Belmonte Arboretum
Generaal Foulkesweg 94-A
6703 DS Wageningen
belmontearboretum.nl

Nieuws

Kaartverkoop van start

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival gaat van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 juni Early Bird kaarten met korting te koop. 

Meer

Hortus Festival 2018 nieuwe stijl

De 15e editie van het Hortus Festival vindt plaats van 25 juli t/m 11 augustus 2018 en heeft een andere opzet dan voorgaande jaren. Elke week zijn er twee festivaldagen per locatie en kunt u naast de vertrouwde avondconcerten ook in de middag van een concert genieten.

Meer