Belmonte arboretum Wageningen doorkijkje

Wageningen

Belmonte arboretum

25 juli - 11 aug. 2018

De ligging, de collecties maar ook het gebruik als wandel- of stadspark maken het Belmonte Arboretum tot een bijzondere plek. Tijdens het Hortus Festival kunt u drie festivaldagen genieten van (gratis)miniconcerten, componeerworkshops en middag- en avondconcerten. Muziek van o.a. Het HortusEnsemble, Het DoelenEnsemble en sopraan Nicole Jordan en Maarten van Veen, Érard vleugel.

Diner
Combineer met een diner. Het naastgelegen Hotel-Restaurant Wageningsche Berg serveert tijdens het festival een speciaal festivalmenu. Dinervouchers koopt u in de ticketshop tegelijk met de concerttickets.

De planten doen mee
En natuurlijk doen de planten ook mee. Het Hortus Festival geeft rondleidingen rondom het thema leven en dood van planten. Arend Wakker en Joke ’t Hart vertellen de verhalen van de planten en verbinden de concerten met de planten in de tuinen. Miniconcerten en rondleiding zijn gratis voor bezoekers van de tuin. 
Data rondleiding: 28 juli & 4 augustus - 12:30 & 14:30 uur

Belmonte Arboretum
Generaal Foulkesweg 94-A
6703 DS Wageningen
belmontearboretum.nl

Middag- en avondconcert vinden plaats in het Koetshuis. 

Nieuws

Componeren voor kinderen

De Muziekfabriek: componeren doe je zo!

Tijdens het Hortus Festival kun je luisteren naar klassieke muziek tussen de tropische planten, maar ook zelf muziek componeren. Onder leiding van professionele musici ga je al knippend en plakkend aan de slag met het combineren van klassieke -en kindermuziek. Alles mag en alles kan!

Meer

Kaartverkoop gestart

Stapelkorting en VIP-arrangementen

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival is van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Nieuw dit jaar zijn de VIP arrangementenen en speciale kaarten voor jongeren t/m 15 jaar. 

Meer