De oranjerie in Hortus botanicus Leiden

Leiden

Hortus botanicus Leiden

25 juli - 11 aug. 2018

De Hortus botanicus Leiden ligt verscholen achter het oudste universiteitsgebouw van Nederland aan het Rapenburg. Het is de oudste botanische tuin van Nederland.  

Hortus Festival in de Hortus botanicus Leiden. Tijdens festivaldagen zijn er gratis miniconcerten, componeerworkshops voor kinderen en middag- en avondconcerten in de prachtige Oranjerie. Met o.a. Ragazze Quartet, DoelenEnsemble en sopraan Nicole Jordan, Maarten van Veen, Bobby Mitchell, het Berlage Saxophone Quartet, sopraan Rianne Wilbers en natuurlijk het HortusEnsemble.

Het Hortus Grand Café serveert tijdens het festival een speciaal festivalmenu. Dinervouchers koopt u tegelijk met concertkaarten in de ticketshop.

Hortus botanicus Leiden
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
ww.hortusleiden.nl

Programma Leiden

wo. 25 juli 2018

do. 26 juli 2018

wo. 1 augustus 2018

do. 2 augustus 2018

wo. 8 augustus 2018

do. 9 augustus 2018

Nieuws

Kaartverkoop van start

Het programma staat online en de kaartverkoop voor de 15e editie van het Hortus Festival gaat van start. Op de geheel vernieuwde website kunt u het programma per dag of per locatie bekijken en meteen online kaarten kopen. Voor de snelle beslissers zijn er tot 1 juni Early Bird kaarten met korting te koop. 

Meer

Hortus Festival 2018 nieuwe stijl

De 15e editie van het Hortus Festival vindt plaats van 25 juli t/m 11 augustus 2018 en heeft een andere opzet dan voorgaande jaren. Elke week zijn er twee festivaldagen per locatie en kunt u naast de vertrouwde avondconcerten ook in de middag van een concert genieten.

Meer