Steun ons

Erard vleugel in de PalmenkasHet HortusFestival staat bekend om de verrassende combinatie van sfeervolle locaties en bijzondere muziek. De concerten zijn intiem: het publiek zit dicht bij het podium en kan na afloop van de concerten eenvoudig contact en kennis maken met de musici en kan tegelijkertijd genieten van de schoonheid en diversiteit van bloemen, planten en bomen. Het HortusFestival brengt met authentieke uitvoeringen op vaak authentieke muziekinstrumenten het publiek terug in de tijd waarin de natuur dichter bij de mens stond. Een speciale rol is weggelegd voor de piano’s van de merk Érard, ontwikkeld in de Fin du Siècle. De klankvoorstelling die deze vleugel oproept, is een volstrekt andere dan die van de hedendaagse instrumenten.  

Dit kunnen we alleen blijven doen dankzij sponsoren, fondsen en donateurs. Voelt u zich ook betrokken bij het HortusFestival en wilt u bijdragen aan mooie concerten op bijzondere locaties en een groter publieksbereik? Word dan begunstiger van Het HortusFestival.

Direct doneren

U kunt eenvoudig een bedrag doneren via de link: DONEREN
Er opent een nieuwe pagina met een veilige betaalomgeving van Pay.nl. Vul een bedrag in en reken af met IDeal of creditcard. Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage.

Fiscaal voordeel voor schenker en ontvanger

Het HortusFestival heeft een ANBI-status, waardoor wij als ontvangende culturele instelling geen schenkbelasting hoeven te betalen. Dat betekent dat alle giften volledig ten goede komen aan HortusFestival. En voor de schenker betekent deze ANBI-status ook fiscaal voordeel in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting. Een periodieke gift (vijf jaar) aan het HortusFestival is zelfs volledig fiscaal aftrekbaar. Dankzij de nieuwe Geefwet, die het schenken aan kunst & cultuur stimuleert, is een periodieke gift tot en met 2017 zelfs 125% aftrekbaar!

Voor vragen over andere mogelijkheden om het HortusFestival te ondersteunen kunt u contact met ons opnemen via

 

Hortus Festival 


Artistiek Leider:
Maarten van Veen


STEUN ONS

 

 
AudioTrack504724