Kaartverkoop

Online bestellen: onderaan deze pagina

De kaartverkoop is alleen nog gestart voor het Mozart concert op 21 april in Utrecht. Als u als eerste de kans wilt hebben om kaarten te kopen, kunt u zich hier abonneren op de nieuwsbrief.

Klik hieronder op de juiste plaats om online concertkaarten te bestellen. De betaling kan via IDeal, Paypal of creditcard. Indien alles akkoord is ontvangt u een bevestigings e-mail met e-ticket, dit is uw concertkaart. E-tickets kwijt of andere vragen? Lees hier wat u kunt doen.
Telefonische reservering/informatie
Indien online kaarten kopen niet lukt, kunt u contact opnemen met Amber Teterissa via e-mail  of telefonisch 06-10171938. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.  Indien het concert online uitverkocht is, is deze ook telefonisch uitverkocht.
Aan de zaal
U kunt alléén op de concertavond zelf tickets verkrijgen aan de kassa van de locatie. Dit geldt alleen voor concerten die niet zijn uitverkocht en betaling is enkel contant. 
Prijs
Toegangsprijs: €26,00 inclusief alle kosten
10% Early Bird korting: €23,40 slechts enkele kaarten per concert beschikbaar
Wij hanteren ‘fair prices’. Dit betekent dat een ticketprijs inclusief alle bijkomende kosten is zoals iDeal/Creditcard, servicekosten en het programmaboek.
Annuleren
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kijken wij graag mee of we uw kaarten om kunnen boeken naar een ander concert. Wij retourneren geen geld, natuurlijk mag u de kaarten wel aan iemand anders geven.
Vooraf dineren
Lekker dineren voor een van de concerten? Reserveer bij een van de deelnemende restaurants. Zij zorgen voor een heerlijk menu om uw avond compleet te maken. De contactgegevens vindt u hier.

Let op: Meerdere concerten bestellen doet u door op Ander evenement? te klikken nadat u een kaart heeft besteld.

Kies hieronder of in de rechter zijbalk de juiste plaats om kaarten van die locatie te kopen:

Leiden  |  Amsterdam  |  Utrecht  |  Haren


Kaartverkoop Leiden

Kaartverkoop Amsterdam


Kaartverkoop Utrecht

Kaartverkoop Haren

Hortus Festival 2016:
De nieuwe wereld: Amerika


Artistiek Leider:
Maarten van Veen


Vitaly Pisarenko speelt Liszt