De concerten van 2013 zijn inmiddels afgelopen. Wij danken u voor uw aanwezigheid. Meer informatie over het programma van 2014 volgt in het voorjaar.


U kunt de concerten van 2013 en voorgaande jaren hier bekijken: http://www.hortusfestival.nl/Hortus-Festival/nl-NL/over+ons.aspxKies hieronder of in de rechter zijbalk de juiste plaats om alleen de concerten van die locatie te zien:

Leiden  |  Amsterdam  |  Utrecht  |  Haren

Kaarten bestellen kan online via de link onderaan het concert (iDeal/overboeking) en kan ook telefonisch, meer informatie staat hier.

Voor gebruikers van de Safari-browser op Mac OS: U kunt uw kaarten bestellen via de webshop van DaPonte Music.

Wilt u voor het concert een hapje eten? Dat kan! Diverse plaatsen hebben een speciaal festivalmenu en de bediening weet dat u op een bepaalde tijd bij het concert wilt zijn. 

  • In Hortus Leiden kunt u terecht bij Grand Café Clusius, Rapenburg 73. Reserveringen: 071-5275084. Klik hier voor meer info en de menukaart.
  • Schuin tegenover Hortus Amsterdam ligt Café Smit & Voogt, Plantage Parklaan 10. Zij hebben een speciaal festivalmenu voor concertbezoekers van het HortusFestival. Voor aanvang van elk concert op donderdagavond kunt u vanaf 17:30 genieten van een soep en wisselend hoofdgerecht voor maar €12,50! Graag op tijd reserveren: 020-6254721 of
  • In Hortus Utrecht verzorgt Catering Oud Londen een wekelijks arrangement: een tweegangen menu met twee drankjes, koffie met iets lekkers en een pauzedrankje voor € 35,-. Reserveren via , daarbij dieetwensen aangeven, uiterlijk de woensdag voor het concert. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, graag direct doorgeven op hetzelfde e-mailadres. 

Er zijn geen gegevens in deze groep.

Hortus Festival

Artistiek Leider:
Maarten van Veen


Opnames hieronder door de Concertzender

Hortus Festival 2011: Vitaly Pisarenko speelt Liszt